Om AB Solvo VVS – Rörmokarn för dig.

om-oss-01AB Solvo VVS & ISOL grundades 1946 och är ett svenskt registrerat företag med huvudkontor i Sundbyberg, Stockholm. Vi är idag 10 anställda med lång erfarenhet inom VVS & rörisolering.
Vi utför alla sorters VVS & rörisolerings-uppdrag från små service jobb till större entreprenader tex ombyggnad, tillbyggnad, renovering, reparation, underhåll och stambyten. Vi utför även uppdrag för rotavdrag.
Våra anställda är självklart certifierade rörmokare och tekniska isolerare och har många års erfarenhet och breda kunskaper i branschen. ”Säker Vatteninstallation” och ”Heta Arbeten”.

AB Solvo VVS & ISOL expanderar stadigt och strävar efter att kunder och leverantörer alltid ska vara nöjda.
Självklart säljer vi alla sorters VVS-produkter som blandare, duschväggar, golvvärmesystem, värmepumpar och varmvattenberedare. Nybyggnation, stambyten eller byta ut en ”kran” – alla jobb är lika viktiga för oss.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp eller råd vad gäller dina VVS och/eller Rörisolerings- installationer! Vi hjälper dig med olika lösningar och kan ge dig ett kostnadsförslag på hela arbetet.

Kontakta oss:
Telefonnummer: 08-265050
Mail: info@solvo.se

Kvalitet & Miljö

om-oss-02Solvo strävar alltid efter att leverera tjänster och produkter felfritt i rätt tid och till rätt pris. Vi vill alltid ha 100% nöjda kunder. Vi driver vår verksamhet efter miljölagar och förordningar då vi anser att det är väldigt viktigt med en bra och säker arbetsmiljö.

För att uppnå detta:

  • Väljer vi leverantörer och produkter med stor omsorg. Förmåga att uppfylla kvalitets- och miljökrav är de kriterier som vi väljer produkt och leverantör efter.
  • Då vi har upprättat ett servicekontrakt mot en kund sker regelbundna avstämningar av uppfyllandet av våra åtaganden.
  • Uppföljning och kontroll av ett arbete stämmer mot uppgjorda specifikationer är en naturlig del av vårt arbete innan vi förklarar ett arbete avslutat.
  • Vi har en god grundutbildning och vi fortbildar oss ständigt för att följa utvecklingen inom vårt yrke.
  • Ett anbud från oss skall alltid vara genomarbetat så att kunden får det han behöver utifrån sina kvalitets- miljö- och kostnadskrav.
  • Hjälpa kunder att genomföra projekt med så liten miljöpåverkan som möjligt.
  • Varje medarbetare ansvarar för att arbetsuppgifter och avfall hanteras på ett miljöriktigt sätt.